Ken je dat gevoel dat je ontspannen op de bank bent geploft na een volle en drukke dag en je niet kan ontspannen? Je voelt nog steeds de gejaagdheid en de druk van de dag en je weet dat er nog zo veel dingen zijn die je nu even zou kunnen doen. 
Of dat gevoel dat je niet mag ontspannen van jezelf totdat je alles hebt gedaan wat je ‘moet’ doen, om erachter te komen dat je geen tijd meer hebt om te ontspannen? Het lukt niet om in slaap te vallen en de volgende ochtend begint de drukte meteen weer.

Wij, Emma Boeringa en Willeke Bosscha, kennen dit gevoel maar al te goed. To do lijsten die altijd net te lang zijn, te hoge latten en als je dan kiest om wel rust in te plannen, dan is die stilte eigenlijk nog niet helemaal stil en blijft het gejaagde gevoel hangen. 


En uit die onrust is een groot verlangen ontstaan naar een ingelast moment van rust. Een rust zoals alleen de Vrede Vorst zelf kan geven en die Hij belooft in Mattheus 11 met de woorden: “Kom tot Mij als je moe bent en gebukt gaat onder lasten, Ik zal je rust geven.”

Jij bent uitgenodigd om mee te gaan naar dit ingelaste moment van rust! 


Wat: Kloosterweekend 
Wanneer: 11 t/m 13 oktober 2024
Wie: Ben je vrouw, heb je behoefte aan rust en stilte en wil je meer van Gods vrede in je leven? Welkom! 
Waar: Klooster Soeterbeeck bij Nijmegen
Investering: €300,- met de mogelijkheid om te betalen in 3 termijnen


Hoe ziet het er uit? 
Het klooster is geboekt en het hele programma wordt verzorgd! We lopen dus niet mee in het ritme van nonnen. Vrijdag rond het eten word je verwacht en zondag na de lunch is het einde van het programma. In deze dagen zijn er diensten, workshops, muziek, de natuur wordt opgezocht en je ontmoet jezelf, anderen en God. 
We geloven dat rust niet per sé betekent dat iets karig hoeft te zijn. Dus dit weekend is er naast rust in overvloed ook de ontzorging voor jou in overvloed. Geen corvee, voor elke overvloedige maaltijd wordt gezorgd, en geen to do lijsten of latten waar aan je moet voldoen. 
Je hebt een eigen kamer, zodat je je op elk moment terug kunt trekken zonder rekening te hoeven houden met een ander. 

Is dit wat ook jij juist nu nodig hebt? Meld je dan aan!

 

"Kom allen bij Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, Ik zal jullie rust geven."

Mattheüs 11:28